Фериботни превози Кале - Дувър  

Нашият фериботен маршрут от Кале до Дувър е перфектният начин бързо да прекосите Ламанша и да влезете в Обединеното кралство и е най-краткият по време от нашите маршрути.

Акценти

20 ежедневни курса между Франция и Обединеното кралство
Кратък курс с продължителност 90 минути
Отлични съоръжения на борда

На борда

Отпуснете се и се насладете на краткото пътуване с нашия удобен и модерен круизен ферибот. На борда има бар, в който можете да се отпуснете и да се насладите на питие, докато гледате телевизия, както и магазин, в който се предлагат стоки от първа необходимост и пътнически аксесоари. Също така има приятни открити палуби, както и детски кът за забавление на децата.

Насладете се на храната на борда

На борда на нашите фериботи има ресторант на самообслужване, в който се предлага разнообразна храна, включително вегетарианско и детско меню, така че със сигурност ще откриете нещо, което ви допада, докато прекосявате Ламанша. Също така на борда има кафене, в което се предлагат топли и студени напитки, както и закуски.

Врата към Обединеното кралство

Нашето пристанище в Дувър е перфектното място да започнете своето пътуване до Обединеното кралство. То разполага с отлични транспортни връзки до големи градове в цялото Обединено кралство.

Моля, проверете разписанието по-долу за допълнителна информация относно часовете на отплаване.

More onboard

Ако желаете допълнителна информация за влизане в Обединеното кралство от Франция, проверете страниците за останалите ни маршрути.

Share |
Външен маршрут Отиване и връщане
Дата - Идете си
Дата- Връщане
Възраст
Деца (4-15)
Бебета (0-3)
Животни
Коли
Код