Фериботни превози Данкърк- Дувър 

Нашият фериботен маршрут от Данкърк до Дувър е с продължителност едва 2 часа и е един от най-удобните начини да прекосите Ламанша от континентална Европа до Обединеното кралство.

Акценти:

24 ежедневни курса между Данкърк и Обединеното кралство
Кратък курс с продължителност 2 часа
Отлични съоръжения на борда

На борда

Въпреки, че пътуването трае 2 часа, има много неща, които можете да правите, докато плавате от Данкърк до Дувър. На борда има бар с разнообразни напитки и телевизионни екрани, така че можете да проследите последните новини и спортни емисии. За удобството на всеки, разполагаме и със салон първа класа, игрална зала и детски кът!

Насладете се на храната на борда

Нахранете се на борда в нашия ресторант на самообслужване и се насладете на превъзходна храна, докато прекосявате Ламанша към Обединеното кралство. Предлагаме по нещо за всеки, включително вегетарианско и детско меню. Разполагаме и с кафене за топли напитки и закуски, както и верига за бързо хранене.

Врата към Обединеното кралство

Нашето пристанище в Данкърк се намира на 30 мили северно от Кале и има отлични транспортни връзки от Франция, Белгия, Германия и Холандия, както и източна Европа. Това го превръща в най-удобното пристанище за влизане в Обединеното кралство от по-голямата част от континента.

Моля, проверете разписанието по-долу за допълнителна информация относно часовете на отплаване.

More onboard

Ако желаете допълнителна информация за влизане в Обединеното кралство от Франция, проверете страниците за останалите ни маршрути.

Share |
Външен маршрут Отиване и връщане
Дата - Идете си
Дата- Връщане
Възраст
Деца (4-15)
Бебета (0-3)
Животни
Коли
Код